Over mij

Helene Akkerman PsycholoogOver mij:
Ik ben Helene Akkerman- Ravesloot, geboren in 1963, afgestudeerd als psycholoog (klinische psychologie) in 1987 aan de Universiteit van Utrecht. Al voordat ik mijn studie psychologie begon, ben ik mij ook gaan verdiepen in het pastoraat door middel van cursussen, trainingen, lezingen en het bestuderen van veel boeken. De basis van alles wat ik doe, niet alleen in mijn werk, is het boek der boeken, de Bijbel.

In 1985 ben ik getrouwd, ik heb twee zonen en een dochter. Omdat we regelmatig verhuisd zijn, werkte ik in mijn praktijk aan huis. Ik heb dat bijna twintig jaar met veel voldoening en plezier gedaan. Maar sinds mei 2011 heb ik mijn eigen praktijkruimte zodat ik ook in de avonduren kan werken en de ruimte heb om cursussen te geven aan kleine groepen.

Naast de praktijk:
Naast mijn werk als therapeut ben ik spreker, schrijver en ambassadeur bij ArkMission. Ik geef (thema)lezingen, ga af en toe voor op zondagochtend in verschillende gemeenten, en schrijf wekelijks een ‘Preek door de Week’ in opdracht van de Meerkerk, de baptistengemeente in Hoofddorp waar ik deel van ben.

Mijn Twitterfeed: