Therapieën

Bij Ma Shimka kun je terecht voor verschillende vormen van individuele therapie en relatietherapie, afgestemd op de hulpvraag. Bovendien worden er cursussen, trainingen en thema-avonden gegeven in kleine groepen.

Het kan een hele grote stap lijken om je aan te melden bij een psycholoog. Vaak lopen mensen daarom al een tijdje rond met het idee om hulp te vragen, voordat ze eindelijk de knoop doorhakken om te bellen of te mailen. En dan blijkt het reuze mee te vallen. Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na afloop van dat intake-gesprek vertel ik wat ik denk dat er nodig is en wat ik voor de hulpvrager kan betekenen.

Inzicht krijgen in jouw manier van leven, gedachtenpatronen veranderen, nieuw gedrag aanleren en oude gewoonten afleren, pijn onder ogen zien en vergeven zijn een paar van de vele hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om uiteindelijk te komen tot je doel: te worden wie bent, een mooi en kostbaar mens naar Gods beeld geschapen.

De kosten bedragen 75 euro per gesprek en duren gemiddeld één tot anderhalf uur. Alleen als je aanvullend verzekerd bent bij ProLife (christelijke ziektekostenverzekeraar), dan kun je een deel daarvan vergoed krijgen.